أضف استشارتك
الرئيسية استشارات الغدد الصماء من فضلك سؤال هل نشاط الغدة الدرقية

من فضلك سؤال هل نشاط الغدة الدرقية

الإستشارة رقم: 32234

من فضلك سؤال هل نشاط الغدة الدرقية يرفع ضغط الدم

  1. صاحب الاستشارة

    للعلم اني بتعالج من سنة ٢٠٠٨ وباخد من ٣ سنين 5 NeoMercazole ٨ حبات في اليوم ونتيجة اخر تحاليل هي
    freeT3 2.9 1.7-3.7 free T4 1.04 0.70-1.48 TSH 0.1 0.35-4.50

  2. صاحب الاستشارة

    وانا حاسس اني مش بتحسن وكمان TSH 0.1 ده بقالو ٣ سنين كدة وكمان عملت تحليل الاجسام المضادة طلع عندي كتير يعني انها غدة مناعية … وعندي جحوظ في عين وحدة بسيط اوي ماحدش يلاحظة … انا عندي ٣٣ سنه ووزني كويس الحمدلله بس من سنتين ضغطي علي وحتي الان لم ينتظم غالبية الوقت بيكون ١٤٠/٩٠ واوقات يكون ١٥٠/١٠٠ نفس اعرف سببه للعلم ضورت في كل حاجه والحمدلله لن اجد له سبب وكمان حضرتك تنصحني بجراحة ولا يود مشع انهي افضل بنسبالي عشان اخد قرار اسف للاطالة وجزاك الله خير والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

  3. مرحبا أخي الفاضل ,

    نرجو منك رفع التحاليل على أحد مواقع الرفع , وامدادنا بالرابط لنتمكن من إفادتك بشكل سليم .

    تحياتي .