ابني عنده سنه و٦ شهور.. لاحظنا لما بدء يقف انه بيقف ع أطراف أصابعه هو بدء يقف من عمر ٩ شهور.. وبعد كدا رجله اليمين الكعب بيوصل الارض كعب الشمال لا.. سألنا دكتور الأطفال قالنا عند سن سنه و٣ شهور اذا استمر الحاله ده نعرضه ع دكتور عظام وبالفعل عملنا كدا وتشخص ع انه وتر اكيلس مشدود وكانت أراء دكاتره بين انه يعمل عمليه او علاج طبيعي.. وعرضنا ع دكتور علاج طبيعي وبالفعل بدء جلسات وفي تحسن ملحوظ.. لكن دكتور طالب نعمله رنين على مخ لزياده اطمئنان هل في داعي نعمل كدا خصوصا انه سنه صغير؟

  1. اهلا بك في قسم الاستشارات…
    لا يوجد ضرر على طفلك عند أجرائه اشعة الرنين المغناطيسي عند اتباع التعليمات اللازمة كإزالة أى ملابس تحتوي على قطع معدينة أو وجود صمامات معدينة بالقلب لكن اشعة الرنين لا تمثل إى خطر على الطفل.
    مع تمنياتنا لك ولطفلك بالصحة